medic primar
Despre Noi Servicii cu Tarif Redus Servicii la Domiciliu Tarife Colaborare Info Pacient Contact
consultatie online
ORGANIZATII PROFESIONALE

Uniunea  Nationala a Asociatiilor Stomatologice

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate

Societatea de Stomatologie Estetica

Colegiul Medicilor din Bucuresti

Societatea Romana de Informatica Medicala

CONSULTATIE ONLINE

Platind anticipat, online, serviciul de consultatie, puteti beneficia de doua avantaje:
In primul rand, platiti pentru consultatie un pret de numai 5 Euro, (mai putin de 20 RON) in loc de 30 RON (tariful normal).
Cu tichetul primit dupa plata online va puteti prezenta oricand la cabinetul nostru pentru a beneficia de serviciul de consultatie.
In al doilea rand, puteti obtine, inainte de a veni la cabinet, informatii utile privind variantele de tratament, durata si costul estimativ al acestora, procedurile, materialele utilizate precum si reducerile sau gratuitatile de care puteti beneficia in calitate de asigurat la CNAS.

medici specialisti

Am constatat din experienta ca, la prima vizita, majoritatea pacientilor solicita informatiile mentionate si revin numai dupa ce se hotarasc asupra variantei optime de tratament d.p.d.v. al materialelor utilizate, duratei si costului.
De aceea, prin plata anticipata, online, a serviciului de consultatie, punem la dispozitia dvs. posibilitatea de a economisi timp, obtinand informatiile necesare alegerii variantei convenabile de tratament inainte de a va prezenta la consultatie.

Cum functioneaza serviciul de consultatie online

Actionand butonul PayPal-Buy now, veti fi directionat la site-ul procesorului de plati (www.paypal.com/ro) pentru a completa datele necesare efectuarii platii cu cardul Visa sau MasterCard.
Dupa efectuarea platii, veti accesa automat pagina de confirmare a platii, unde, selectand optiunea "Return to Merchant", veti fi redirectionat la o pagina a site-ului nostru, pentru a descarca Tichetul de consultatie. Cu acest tichet, dupa ce il tipariti, puteti veni oricand la cabinet pentru a beneficia de serviciul platit.

In cazul in care nu aveti posibilitatea sa tipariti Tichetul, puteti beneficia de serviciul de consultatie pe care l-ati platit online prezentandu-va la cabinet numai cu actul de identitate, deoarece, in momentul platii, datele dvs. de identificare sunt inregistrate in evidenta cabinetului nostru.

Ulterior, la scurt timp dupa efectuarea platii, veti primi doua e-mailuri: un e-mail de la procesorul de plati pentru confirmarea platii efectuate si un al doilea e-mail de la cabinetul nostru care va invita sa solicitati medicului stomatolog toate informatiile de care aveti nevoie pentru alegerea variantei optime de tratament.


consultatie online
medic

Google

2006 CMI Dr. Sima. Toate drepturile rezervate.
B-dul G Coposu nr.4 Bl.105A, sector3, Bucuresti, Tel. 021 315.97.49 Email: cmi.dr.sima@rdslink.ro
Program: Luni-Vineri 9-21, Simbata 10-14